ARCTIUMSOL

27,50

Ontgifter

Artikelnummer: 8032185001253 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

  • Spagyrisch alchemische samenstelling van tincturen van grote klis, gewone duivenkervel, chinese rabarber, artisjok, muizenoor, sarsaparilla, witte malrove, venkel en paardenbloem
  • Bij alle vormen van huidaandoeningen: acné, steenpuisten, slechte wondgenezing, psoriasis
  • Drainage voor lever-, nier-, huid- en longbehandeling
  • Het stimuleren van lever en gal functies en  bloedzuivering.

Posologie

  • 40 à 50 druppels in wat water, 3 maal per dag
  • Als drainage: 20 à 25 druppels in wat water, 3 maal per dag

WAARSCHUWINGEN

buiten bereik van kinderen onder de drie jaar bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Het product moet worden gebruikt in de context van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Samenstelling

TSA (Spagyrisch-alchemische tinctuur van Solanimus met 1:10 extractiegehalte) van 0,9 g wortel van de grote Klis (Arctium lappa L.), 0,9 g bovendeel van Gewone Duivenkervel (Fumaria officinalis L.), 0,9 g wortel van Chinese Rabarber (Rheum officinale Baill.), 0,9 g bladeren van Artisjok (Cynara scolymus L.), 0,5 g knoppen van Muizenoor (Hieracium pilosella L), 0,3 g wortel van Sarsaparilla (Smilax officinalis H.B.K.), 0,2 g bladeren en bloeiende knoppen van Witte Malrove (Marrubium Vulgare L.), 0,2 g vrucht van Venkel (Foeniculum vulgare Mill.), 0,2 g wortels van Paardebloem (Taraxacum officinale Weber).

Merk

Herboplanet

Herboplanet werd in 1999 opgericht in Cesena, Italië, door Giancarlo Salomoni, dankzij zijn expertise in de homeopathie en fytotherapie.

De diepgaande kennis en passie voor spagyriek en fytotherapie, gecombineerd met het gebruik van de modernste technologieën, hebben de oprichter in staat gesteld een bedrijf op te richten dat vandaag een uitmuntendheid vertegenwoordigt op het gebied van supplementen.

Extra informatie

Inhoud

100 ml.

Nut-nummer
cnk-nummer bij de apotheker
Alcoholvrij
Brandtijd
Geur
Huid
Huidtype
Hydraterend
Ingredinten
Kleur
Koelvermogen
Lengte lucifer
Lengte van de lucifer
Maximum gewicht
Maximum toegelaten gewicht
Parfum
Print
Ruimte koelen
Siliconenvrij
Type gezichtsmasker
Variant
Verzorgend
data_rating
data_te-combineren-met
CNK-nummer

3266-012

Merk

Herboplanet