AVENA SATIVA (TSA)

AVENA SATIVA (TSA)

20,90

Spagyrisch alchemische tinctuur van haver bij depressie

Beschrijving

Indicaties

Depressie, psycho-fysische asthenie, slapeloosheid, reguleert de metabolische stoornissen. Organotropisme: Systeem van het centraal zenuwstelsel.

Posologie

20 à 35 druppels in wat water, 2 tot 3 maal per dag

Samenstelling

Hoeveelheid actieve bestanddelen per 120 druppels: TSA (Spagyrisch-Alchemische tinctuur van Solanimus met 1:5 extractiegehalte) van 3,3 g zaden van haver (Avena sativa). Oplosbare zouten en oligo-elementen van de plant.

Opmerkingen

De tinctuur van Avena sativa wordt verkregen door maceratie in een hydro-alcoholische oplossing van net geoogste zaden in de balsamico-periode (juni). De plant bevat zetmeel, vitamines B1, B2 en B6, alkaloïden die aanwezig zijn in Handjesgras (Bermudagras), en kan zelfs dienen als een kalmerend middel voor het centrale zenuwstelsel, bijgestaan door triterpeen stoffen (Avenacine). In februari 1989 heeft de heer Rossi een technische fiche gepubliceerd in de Erboristeria Domani, waarin hij zei dat haver, met de steroïde saponinen structuur die het bevat (Nautigenine) in staat is te fungeren als een stimulans bij poly-endocriene, vooral op de schildklier en het stimuleren van de synthese van galzuren met een aanzienlijke vermindering van cholesterol.

Merk

Herboplanet

Herboplanet werd in 1999 opgericht in Cesena, Italië, door Giancarlo Salomoni, dankzij zijn expertise in de homeopathie en fytotherapie.

De diepgaande kennis en passie voor spagyriek en fytotherapie, gecombineerd met het gebruik van de modernste technologieën, hebben de oprichter in staat gesteld een bedrijf op te richten dat vandaag een uitmuntendheid vertegenwoordigt op het gebied van supplementen.

Extra informatie

Nut-nummer
cnk-nummer bij de apotheker
Alcoholvrij
Brandtijd
Geur
Huid
Huidtype
Hydraterend
Ingredinten
Kleur
Koelvermogen
Lengte lucifer
Lengte van de lucifer
Maximum gewicht
Maximum toegelaten gewicht
Parfum
Print
Ruimte koelen
Siliconenvrij
Type gezichtsmasker
Variant
Verzorgend
data_rating
data_te-combineren-met
Inhoud

50 ml.

Merk

Herboplanet

CNK-nummer

3266-053