CASSIASOL

18,60

Voedingssupplement op basis van plantenextracten en mineralen. Inhoud 300 mg

Artikelnummer: HS-99 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Aandoening

Chronische en occasionele constipatie, dysbiose

Gebruik

2 korrels met veel water, 15 min. voor slapengaan. Indien niet voldoende werkzaam, mag de dosis verhoogt worden tot max. 4 korrels

Samenstelling

Hoeveelheid plantaardige bestanddelen per 2 korrels: 498 mg bladeren als Sennapoeder (Cassia angustifolia Vahl.), aloësap van 90 mg bladeren (Aloë ferox Mill.), 6 mg Chinese rabarber poeder van wortelstok (Rheum palmatum var. Tagunticum Maxim), 4,8 mg kaneelpoeder van schors (Cinnamomum zeylanicum Blume), 0,6 mg Propolis, 0,6 mg kruidnagelpoeder van bloemknoppen (Eugenia caryophyllata Thunb.).

WAARSCHUWINGEN

Buiten bereik van kinderen onder de drie jaar houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Het product moet worden gebruikt bij een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding en een gezonde levensstijl.

Merk

Herboplanet

Herboplanet werd in 1999 opgericht in Cesena, Italië, door Giancarlo Salomoni, dankzij zijn expertise in de homeopathie en fytotherapie.

De diepgaande kennis en passie voor spagyriek en fytotherapie, gecombineerd met het gebruik van de modernste technologieën, hebben de oprichter in staat gesteld een bedrijf op te richten dat vandaag een uitmuntendheid vertegenwoordigt op het gebied van supplementen.

Extra informatie

Nut-nummer
cnk-nummer bij de apotheker
Alcoholvrij
Brandtijd
Geur
Huid
Huidtype
Hydraterend
Ingredinten
Kleur
Koelvermogen
Lengte lucifer
Lengte van de lucifer
Maximum gewicht
Maximum toegelaten gewicht
Parfum
Print
Ruimte koelen
Siliconenvrij
Type gezichtsmasker
Variant
Verzorgend
data_rating
data_te-combineren-met
Inhoud

100 stuks

Merk

Herboplanet

CNK-nummer

3266-095