CASTANEA VESCA (MSA)

CASTANEA VESCA (MSA)

18,40

MSA CASTANEA VESCA  is een voedingssupplement op basis van plantenextracten.

Artikelnummer: 8032185030086 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

GEBRUIKSAANWIJZING

40 druppels, in een beetje water, 3 keer per dag

Ingrediënten voor 120 druppels :  Glycero-alcoholische R . En . 1/50  Kastanje ( Castanea vesca Gaertn. ) Knoppen 3,6 g.

OPMERKINGEN

De hydro-glycerol-alcoholische oplossing werd uitgevoerd met de  alchemistische spagyrische methode van Solanimus  ( MSA ) die alle fasen van de klassieke spagyrie omvat met als laatste toevoeging een specifieke fase van de alchemistische filosofie. Spagyria en alchemie zijn gecombineerd om het beste uit de plant te halen. De kastanjeknoppen bevatten dehydro-digallic zuur, de plant bevat een glucoside, galluszuur, tannine, inositol en inosiet, sucrose, mineralen (ijzer, calcium, magnesium etc.) en vitamine E.

PSYCHISCHE SYNTHESE

Het ” Castanea ” -type is een majestueus, indrukwekkend type, met dik haar, maar zelfs als het majestueus en hard als een rots is, kan het plotseling afbrokkelen. Het geeft de voorkeur aan warm boven koud (“…  ik heb zon nodig  …”). CASTANEA VESCA  helpt het individu om psychische en fysieke vermoeidheid te doorstaan ​​en helpt hem in het geval hij morele steun en warmte nodig heeft.

Product opgenomen in het supplementenregister van het ministerie van Volksgezondheid,  PL 1653/51.

WAARSCHUWINGEN

Buiten bereik van kinderen onder de drie jaar houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Het product moet worden gebruikt als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

SAMENSTELLING

Hoeveelheid actieve bestanddelen per 120 druppels: MSA (Spagyrisch-Alchemistisch maceraat van Solanimus met 1:50 extractiegehalte) van 3,6 g knoppen van Tamme kastanje (Castanea vesca). Oplosbare zouten en oligo-elementen van de plant.

Merk

Herboplanet

Herboplanet werd in 1999 opgericht in Cesena, Italië, door Giancarlo Salomoni, dankzij zijn expertise in de homeopathie en fytotherapie.

De diepgaande kennis en passie voor spagyriek en fytotherapie, gecombineerd met het gebruik van de modernste technologieën, hebben de oprichter in staat gesteld een bedrijf op te richten dat vandaag een uitmuntendheid vertegenwoordigt op het gebied van supplementen.

Extra informatie

Nut-nummer
cnk-nummer bij de apotheker
Alcoholvrij
Brandtijd
Geur
Huid
Huidtype
Hydraterend
Ingredinten
Kleur
Koelvermogen
Lengte lucifer
Lengte van de lucifer
Maximum gewicht
Maximum toegelaten gewicht
Parfum
Print
Ruimte koelen
Siliconenvrij
Type gezichtsmasker
Variant
Verzorgend
data_rating
data_te-combineren-met
Inhoud

50 ml.

Merk

Herboplanet

CNK-nummer

3266-103