CORDIASOL

25,00

CORDIASOL is een voedingssupplement op basis van plantenextracten.

Beschrijving

GEBRUIKSAANWIJZING

50 druppels met een beetje water, 3 keer per dag.

MEIDOORN regelt de functionaliteit van het cardiovasculaire systeem .

HARTGESPAN draagt ​​bij aan ontspanning en geestelijk welzijn .

OLIJF draagt ​​bij aan de regelmaat van de bloeddruk .

INDICATIES

Een uitzonderlijk cardio tonicum, nuttig als cardiale regulator. Hij heeft een weldoende werking bij tachycardie, bij de behandeling van angina pectoris, is een coronaire dilatator. Hij vermindert de uitgesproken overgevoeligheid en de ermee samenhangende hypertensie. Efficiënt bij de preventieve behandeling van hartinfarct.

SAMENSTELLING

BIJDRAGE plantaardige ingrediënten VOOR 150 druppels : Solutions hydroalcoholic R . En . 1/5 van : Meidoorn ( Crataegus oxyacantha Medicus .) Bloemen en bladeren 3,15 g, Cichorei ( Cichorium intybus L. ) Wortel en bladeren 1,05 g, Hartgespan( Leonurus cardia L. ) Bloeitoppen 0,63 g, Olijfboom ( Olea europea L. ) Bladeren 0,315 g. Bittere sinaasappel etherische olie ( Citrus aurantium L. var. Amara) 0,105 g ( bijdrage in synefrine 0,00133 g, opname in octopamine <1/8 van synephrine ).

Product opgenomen in het supplementenregister van het ministerie van Volksgezondheid, PL 1653/39.

 WAARSCHUWINGEN

Buiten bereik van kinderen onder de drie jaar houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. We raden het gebruik van het product af tijdens zwangerschap, borstvoeding en onder de 12 jaar. Raadpleeg voor gebruik uw arts als uw cardiovasculaire aandoeningen niet normaal zijn. Het product moet worden gebruikt als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

Merk

Herboplanet

Herboplanet werd in 1999 opgericht in Cesena, Italië, door Giancarlo Salomoni, dankzij zijn expertise in de homeopathie en fytotherapie.

De diepgaande kennis en passie voor spagyriek en fytotherapie, gecombineerd met het gebruik van de modernste technologieën, hebben de oprichter in staat gesteld een bedrijf op te richten dat vandaag een uitmuntendheid vertegenwoordigt op het gebied van supplementen.

Extra informatie

Inhoud

50 ml.

Nut-nummer
cnk-nummer bij de apotheker
Alcoholvrij
Brandtijd
Geur
Huid
Huidtype
Hydraterend
Ingredinten
Kleur
Koelvermogen
Lengte lucifer
Lengte van de lucifer
Maximum gewicht
Maximum toegelaten gewicht
Parfum
Print
Ruimte koelen
Siliconenvrij
Type gezichtsmasker
Variant
Verzorgend
data_rating
data_te-combineren-met
CNK-nummer

3266-137

Merk

Herboplanet