CRATAEGUS OXYCANTHA (MSA)

CRATAEGUS OXYCANTHA (MSA)

18,40

MSA CRATAEGUS OXYACANTHA  is een voedingssupplement op basis van plantenextracten.

Beschrijving

GEBRUIKSAANWIJZING

40 druppels, in een beetje water, 3 keer per dag

INDICATIES

Hartinsufficiëntie en hiermee gepaard gaande symptonen: Seniel hart met milde seniele hypertensie, vet hart, tachycardie, bradycardie milde aandoeningen, hartoverslagen (extrasystolen) met een bradycardie basisritme, gevoel van angst en onderdrukking in de hartstreek, post-infectieuze hartfalen, myocardiale fibrose, myocarditis, myocardose, endocarditis, slapeloosheid bij cardiale personen. Hartkloppingen, slapeloosheid, oorsuizen en duizeligheid geassocieerd met de menopauze.
Organotropisme: cardiovasculair, neuro-cardiaal, autonome.

SAMENSTELLING

TIngrediënten voor 120 druppels:  Glycero-alcoholische oplossing RE 1/50  van Meidoorn ( Crataegus oxyacantha Auct. ) Jonge scheuten 3,6 g.

OPMERKINGEN

De hydro-glycerol-alcoholische oplossing werd uitgevoerd met de  alchemistische spagyrische methode van Solanimus  ( MSA die alle fasen van klassieke spagyria omvat met de laatste toevoeging van een specifieke fase van de alchemistische filosofie. Spagyrie en alchemie werden gecombineerd om de het beste van de plant.

PSYCHISCHE SYNTHESE

Het type ” Crataegus ” is een type dat een snelle ontwikkeling heeft, over het algemeen netelig is en op oudere leeftijd de neiging heeft om kronkelig te worden, verbroedert met het type ” Cornus en Corylus “. Hij vraagt ​​weinig van anderen, maar ook van zichzelf, hij toont onverschilligheid jegens alles (“…  hij heeft geen enkele interesse  …”, “.. hij  geeft nergens om  …”). Over het algemeen ondoordringbaar, verlegen type. CRATAEGUS OXYACANTHA wekt interesse in levensgebeurtenissen en in zichzelf. Het houdt geloof en hoop levend. Het helpt om jezelf te bevrijden van innerlijke invloeden en emotionele gehechtheden, omdat het de pijn van scheiding verzacht en verdriet verlicht. Het helpt om in liefde te geloven, zelfs in onvoorwaardelijke liefde. Het opent de ziel voor gevoelens en maakt het gemakkelijker om de eigen behoeften en die van anderen te begrijpen. Het helpt bij de emotionele spanningen die worden veroorzaakt door relatieproblemen en het is niet moeilijk om het onderwerp de zin te horen zeggen: “…  ik was, of het brak mijn hart  …”. Het bevordert directionaliteit, activeert het oneirische.

Product opgenomen in het supplementenregister van het ministerie van Volksgezondheid,  PL 1653/42.

WAARSCHUWINGEN

Buiten bereik van kinderen onder de drie jaar houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Het product moet worden gebruikt als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

Merk

Herboplanet

Herboplanet werd in 1999 opgericht in Cesena, Italië, door Giancarlo Salomoni, dankzij zijn expertise in de homeopathie en fytotherapie.

De diepgaande kennis en passie voor spagyriek en fytotherapie, gecombineerd met het gebruik van de modernste technologieën, hebben de oprichter in staat gesteld een bedrijf op te richten dat vandaag een uitmuntendheid vertegenwoordigt op het gebied van supplementen.

Extra informatie

Nut-nummer
cnk-nummer bij de apotheker
Alcoholvrij
Brandtijd
Geur
Huid
Huidtype
Hydraterend
Ingredinten
Kleur
Koelvermogen
Lengte lucifer
Lengte van de lucifer
Maximum gewicht
Maximum toegelaten gewicht
Parfum
Print
Ruimte koelen
Siliconenvrij
Type gezichtsmasker
Variant
Verzorgend
data_rating
data_te-combineren-met
Inhoud

50 ml.

Merk

Herboplanet

CNK-nummer

3266-145