DIAMOND

25,75

Beschrijving

GEBRUIKSAANWIJZING

we raden aan om 3 keer per dag 5 druppels direct op de tong of met een beetje honing te nemen.

DIAMOND is een supplement op basis van plantenextracten.

STERANIJS  bevordert de spijsvertering ,  regelmatige gastro-intestinale motiliteit en de afvoer van gassen . Vergeet niet hun bijdrage aan de vloeibaarheid van bronchiale afscheidingen en aan het welzijn van neus en keel .

MELISSA is  niet alleen een antioxidant , maar  bevordert ook de spijsvertering en de afvoer van gassen .  Handig voor ontspanning en mentaal  welzijn , maar ook om de normale stemming te herstellen .

INDICATIES

Fysisch:

Bronchitis, dyspepsie, psychische aandoeningen, neurologische stoornissen van de nervus sympathicus, oncontroleerbare woedeaanvallen, frigiditeit.

Psychisch

Diamant leidt de mens ertoe de gevolgen van zijn handelingen te analyseren. Hij moedigt het rationeel denken aan. Hij stelt in staat het verband tussen de meest verschillende zaken te begriijpen. Hij stimuleert het leervermogen en vereenvoudigt de integratie van nieuwe met reeds gekende begrippen, waardoor men vlugger hetgeen werd aangeleerd zal kunnen toepassen. Kortom, hij versterkt de bekwaamheid om klare en duidelijke beslissingen te nemen en problemen op te lossen. Hij helpt een klare kijk te krijgen op de existentiële toestand. Hij helpt de mens de beproevingen van het leven te trotseren en om zijn karakter te verbeteren. Hij bevordert de orde en geeft kracht om zich te bevrijden van gevaarlijke compromissen en onnodige regels. Hij moedigt de vrijheid van denken aan en het zelfrespect. Hij versterkt het ethisch gevoel en het verlangen naar rechtvaardigheid. Zodoende ontwikkelt de mens objectiviteit en leert hij in alle levensomstandigheden op de juiste manier handelen. Hij helpt de angst, depressie en het gevoel van leegte te overwinnen. Hij leert krisissen te beheersen die werden veroorzaakt door het falen bij de uitvoer van zijn plannen. Hij maakt de mens bewust van de oorzaken die aan de basis liggen van problemen en ziekten, waardoor een objectieve analyse mogelijk wordt. Aldus leert de mens een betere controle te krijgen over zijn gedachten, zijn gemoedstoestand en uiteindelijk over zijn leven.

CONTRA INDICATIES

Schizofrenie, manisch-depressief syndroom, epilepsie, hyperthyroïdie.

SAMENSTELLING

Ingrediënten voor 15 druppels : alcohol, etherische oliën van steranijs ( Illicium verum Hook. F. ) 41,77 mg, Citroenmelisse ( Melissa officinalis L. ) 38,02 mg.

Product opgenomen in het supplementenregister van het ministerie van Volksgezondheid,  PL 1653/77.

WAARSCHUWINGEN

Buiten bereik van kinderen onder de drie jaar houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Het product moet worden gebruikt als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken bij schizofrenie, manisch depressief syndroom, epilepsie en hyperthyroïdie.

Merk

Herboplanet

Herboplanet werd in 1999 opgericht in Cesena, Italië, door Giancarlo Salomoni, dankzij zijn expertise in de homeopathie en fytotherapie.

De diepgaande kennis en passie voor spagyriek en fytotherapie, gecombineerd met het gebruik van de modernste technologieën, hebben de oprichter in staat gesteld een bedrijf op te richten dat vandaag een uitmuntendheid vertegenwoordigt op het gebied van supplementen.

Extra informatie

Inhoud

10 ml.

Nut-nummer
cnk-nummer bij de apotheker
Alcoholvrij
Brandtijd
Geur
Huid
Huidtype
Hydraterend
Ingredinten
Kleur
Koelvermogen
Lengte lucifer
Lengte van de lucifer
Maximum gewicht
Maximum toegelaten gewicht
Parfum
Print
Ruimte koelen
Siliconenvrij
Type gezichtsmasker
Variant
Verzorgend
data_rating
data_te-combineren-met
CNK-nummer

3266-178

Merk

Herboplanet