PARA IMMUNO immuniteit opbouwen

PARA IMMUNO immuniteit opbouwen

38,00

PARA IMMUNO is een complex van drie verschillende bijenkorfproducten die samen op natuurlijke en synergetische wijze de elementen leveren die nodig zijn voor het behouden of verbeteren van het afweersysteem.

Artikelnummer: 634065394264 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

PARA IMMUNO is een voedingssupplement, geen geneesmiddel. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 

PARA IMMUNO helpt vermoeide, verzwakte of neerslachtige mensen hun goede vorm terug te vinden. De bijenproducten werden zorgvuldig uitgekozen op basis van recent wetenschappelijk onderzoek.

PARA IMMUNO wordt aanbevolen aan verkouden, herstellende of vermoeide personen of mensen die hun lichamelijke en/of mentale prestaties willen verbeteren.

Voor uw bestellingen bij de apotheek in België gelieve het volgende nummer te geven: CNK 2168-433.

Actie

De combinatie van deze drie producten, toestaat een diepe actie op onze weerstand en onze vitaliteit en zo helpt ons beter tegen de winterkwalen. We voelen snel de goede kracht van dit product dat we kunnen ook gebruiken als de winterkwalen er al zijn.

Bijenkorfproducten

Koninginnebrood of -gelei (50 mg concentraat) is het exclusieve voedsel van de larve waaruit een bijenkoningin groeit. De gelei is bekend om zijn heilzaam effect bij vermoeidheid, krachteloosheid, verzwakking en lichte mentale moeheid.

Propolis (50 mg concentraat) is een soort stopwas die de bijen gebruiken om hun korf te verstevigen en te beschermen tegen bacteriën en schimmels. Hij wordt gebruikt om het weerstand van de luchtwegen en het afweersysteem te versterken.

Pollen of stuifmeelkorrels (50 mg concentraat) zijn afkomstig van de bloemen en ze vormen het voedsel van de bijen. Ze verbeteren de fysieke prestaties, scherpen het geheugen aanbrengt de darmflora weer in evenwicht en ondersteunen het afweersysteem.

GEBRUIK

Aanbevolen dosis

Voor een kuur (van 1 tot 3 maanden): 2 capsules per dag, een in de ochtend en een in de avond 30 minuten voor de maaltijd.

Ter preventie: 1 tot 2 capsules per dag, een in de ochtend en eventueel een in de avond 30 minuten voor de maaltijd.

De aanbevolen dosis niet overschrijven.

Bewaar buiten bereik van kinderen.

Contra-indicatie

Niet gebruiken wanneer u allergisch bent voor bijenkorfproducten.

SAMENSTELLING

Toedieningswijze

Pillendoos van 60 plantaardige capsules met vertraagde afgifte.

Gewicht van de capsule: 400 mg. Totaalgewicht: 24 g

Productiemethode

Om de actieve bestanddelen niet te beschadigen onderging het hydroalcoholische extract een zachte verdamping. Dit extract gebruiken we om de plantaardige microkorrels te coaten. De helft van de microkorrels krijgt een coating met het product wat ervoor zorgt dat de werkzame stoffen langzaam worden afgegeven. Dankzij deze unieke methode neemt uw lichaam 100% van de actieve bestanddelen op (in plaats van slechts 20% tot 30% zoals bij de klassieke capsules en tabletten).

Voor meer informatie nodigen wij u uit om onze rubriek “Over Parabolic Biologicals – Onze productiemethode” te bekijken.

Ingrediënten

259 mg microkristallijne cellulose (E464), 50 mg bijenstuifmeel, 50 mg propolis en 50 mg koninginnen gelei levert een concentratie van 23 mg, 9 mg schellak (E904). Plantaardige capsules (E464).

Onze producten zijn gegarandeerd gluten- en lactosevrij, zonder toegevoegde suikers of zout en bevatten geen aspartaam, soja, dierlijke producten en conserveringsmiddelen.

Donker, koel en droog bewaren.

Voedingswaarde

Energie 7.207 kJ/ 1.698 kcal

Gluciden 0.406 g

Protiden 0.013 g

Lipiden <LQ

Toxiciteit

Er is geen bekende toxiciteit voor de plant bij de aanbevolen dosering en geen mutageniteit kon aangetoond worden.

MOGELIJKE BIJWERKING

Mogelijke bijwerkingen

Geen bekend tot op heden.

Interactie met andere kruiden, voedingssupplementen of medicijnen

Geen bekend tot op heden.

MOGELIJKE ASSOCIATIES

Para Echinacea, Para Zure Sinaasappel, Para R.N.O., Para Pau Aspido 20, 40 of 80 en Para Lijnzaadolie Bio.

Extra informatie

CNK-nummer
Inhoud
Nut-nummer
cnk-nummer bij de apotheker
Alcoholvrij
Brandtijd
Geur
Huid
Huidtype
Hydraterend
Ingredinten
Kleur
Koelvermogen
Lengte lucifer
Lengte van de lucifer
Maximum gewicht
Maximum toegelaten gewicht
Parfum
Print
Ruimte koelen
Siliconenvrij
Type gezichtsmasker
Variant
Verzorgend
data_rating
data_te-combineren-met