PARAENERGY 4 X 30 CAPS

PARAENERGY 4 X 30 CAPS

50,00

Artikelnummer: 7101121870220 Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Pycnogenol
Antioxidant | 90 capsules
20 x sterker dan Vitamine C
50 x sterker dan Vitamine E
Versoepelt de huid ( 10% meer elasticiteit) en versterkt de cellen
Stimuleert de hersenfunctie en concentratie
Werkt ontstekingsremmend

Wat is Pycnogenol?

Pycnogenol is een sterke antioxidant die bescherming geeft aan de cellen waardoor deze minder beschadigd kunnen raken door vrije radicalen. Het neutralisseert vrije radicalen (die vaak kankerverwekkend zijn) die wij innemen via (lucht)vervuiling, voeding, roken, alcohol, etc.

Waarvoor dient het? Wat zijn de voordelen?

Het versoepelt de cellen, de vaatwand en het bindweefsel waardoor ze gezonder en sterker zijn en verstoppingen van de bloedvaten uitblijven.
Het werkt ontstekingsremmend en vertraagt het verouderingsproces. Er wordt elastine aangemaakt waardoor de huid meer elastisch wordt en er dus jonger uitziet.
Het verbetert het geheugen en de concentratie en zorgt voor betere oogfunctie.
Het heeft positieve invloed op menstruatieproblemen, hooikoorts, astma, bronchitis, de secundaire gevolgen van diabetes, gewrichtspijnen etc.
Ook kan het een positief effect hebben op de evolutie van sommige kankers en helpt het het lichaam in het gevecht tegen deze kankers.

Hoe en hoeveel innemen?

Pycnogenol is te verkrijgen in de vorm van capsules, waarvan je 1 capsule per dag per 10kg gewicht inneemt. Weeg je 60kg dan neem je 6 capsules per dag.

Koop je Pycnogenol Ultra 90 dan krijg je een dosis met 90 capsules. Ga voor een langdurig gebruik om je lichaam en geest optimaal te ondersteunen en koop Pycnogenol Ultra 250 OF 500 Promopack aan een voordeligere prijs.

Wanneer kan ik verbetering verwachten?

Het vraagt minimum 14 dagen geduld voordat er verbetering optreedt, maar dit verschilt erg per individu en afhankelijk van de ernst van de ziekte of problemen. Sommigen merken al na enkele weken verbetering, terwijl dit bij anderen enkele maanden kan duren. Na 3 maanden moet je duidelijk een verschil zien of voelen als je Pycnogenol correct inneemt én bij het aanhouden van een gezonde levensstijl.

Voor wie is het bedoeld?

Iedereen heeft baat bij een natuurlijk voedingssupplement aangezien het een positieve invloed heeft op tal van zaken: gewrichten, bloedciruclatie, hersenfuncties, ontstekingen, etc.
In het bijzonder voor mensen met een verminderde doorbloeding door vrije radicalen; mensen met hogere kans op ontstekingsreacties; diabetespatiënten; mensen met gewrichtspijnen; etc.

Extra informatie

Merk
CNK-nummer
Inhoud
Nut-nummer
cnk-nummer bij de apotheker
Alcoholvrij
Brandtijd
Geur
Huid
Huidtype
Hydraterend
Ingredinten
Kleur
Koelvermogen
Lengte lucifer
Lengte van de lucifer
Maximum gewicht
Maximum toegelaten gewicht
Parfum
Print
Ruimte koelen
Siliconenvrij
Type gezichtsmasker
Variant
Verzorgend
data_rating
data_te-combineren-met
Substantie
Inhoud
Bewaren