Ontdek je ware

Innerlijke Kracht

Maak een afspraak

BodyTalk

Ieder lichaam bezit het vermogen om zichzelf te genezen. Ieder lichaam heeft een innerlijke wijsheid die precies weet wat het nodig heeft, hoe en wanneer en in welke volgorde. Je kunt deze innerlijke wijsheid aanspreken door middel van neuromusculaire feedback, oftewel spierreflexen. Hierdoor ontstaat een gesprek met het lichaam. Vanuit de kwantumfysica is bekend dat elke cel ‘praat’ met alle andere cellen in het lichaam én met alle levende energieën in de omgeving. Optimale gezondheid hangt dus ook af van de mate van communicatie tussen cellen onderling. Verstoringen in die communicatie leiden tot lichamelijke en of psychische klachten.

bodytalk

Door de innerlijke wijsheid van het lichaam zelf vragen te stellen over wat het nodig heeft, wordt helder welke onderdelen van het lichaam behoefte hebben aan communicatie en/of synchronisatie.

88AFBA71 1012 47B9 856F 8E9E64677956 432 0000002BF3257F79

Hierbij wordt gebruik gemaakt van het zeer beproefde protocol van het BodyTalk System™. Het BodyTalk System™ is absoluut veilig omdat het slechts de aanwijzingen volgt die het lichaam geeft.

Door de vergrote balans ervaart u meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen, fysieke kracht en flexibiliteit. Bovendien wordt het zelfgenezend vermogen versterkt en is uw lichaam beter in staat om zichzelf te genezen. Bovendien is BodyTalk veilig, snel, effectief en heel goed te integreren met andere reguliere en alternatieve geneeswijzen. Er worden geen diagnoses gesteld en geen medicijnen verstrekt of voorgeschreven. BodyTalk is dan ook geen vervanging voor reguliere gezondheidszorg. Het protocol werkt bovendien in de hand dat er wordt samengewerkt met andere disciplines binnen de gezondheidszorg omdat het de werking van andere therapieën versterkt en daar indien nodig op attendeert.