Ontdek je ware

Innerlijke kracht

bodytalk

Bodytalk

Deze methode behandelt emoties die al dan niet bewust ‘gevangen’ zitten in ons systeem. Deze kunnen het gevolg zijn van ervaringen tijdens ons leven, zij kunnen ook geabsorbeerd worden van mensen om ons heen, of geërfd zijn…

BodyTalk is een complementaire energetische en holististische behandelingswijze.

Ieder lichaam bezit het vermogen om zichzelf te genezen. Ieder lichaam heeft een innerlijke wijsheid die precies weet wat het nodig heeft, hoe en wanneer en in welke volgorde. Je kunt deze innerlijke wijsheid aanspreken door middel van neuromusculaire feedback, oftewel spierreflexen. Hierdoor ontstaat een gesprek met het lichaam. Vanuit de kwantumfysica is bekend dat elke cel ‘praat’ met alle andere cellen in het lichaam én met alle levende energieën in de omgeving. Optimale gezondheid hangt dus ook af van de mate van communicatie tussen cellen onderling. Verstoringen in die communicatie leiden tot lichamelijke en of psychische klachten.

bodytalk

Door de innerlijke wijsheid van het lichaam zelf vragen te stellen over wat het nodig heeft, wordt helder welke onderdelen van het lichaam behoefte hebben aan communicatie en/of synchronisatie.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van het zeer beproefde protocol van het BodyTalk System™. Het BodyTalk System™ is absoluut veilig omdat het slechts de aanwijzingen volgt die het lichaam geeft.

Door de vergrote balans ervaart u meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen, fysieke kracht en flexibiliteit. Bovendien wordt het zelfgenezend vermogen versterkt en is uw lichaam beter in staat om zichzelf te genezen. Bovendien is BodyTalk veilig, snel, effectief en heel goed te integreren met andere reguliere en alternatieve geneeswijzen. Er worden geen diagnoses gesteld en geen medicijnen verstrekt of voorgeschreven. BodyTalk is dan ook geen vervanging voor reguliere gezondheidszorg. Het protocol werkt bovendien in de hand dat er wordt samengewerkt met andere disciplines binnen de gezondheidszorg omdat het de werking van andere therapieën versterkt en daar indien nodig op attendeert.