Afstand sessies

orchid 1

Afstandsessies

Deze periode schudt ons wakker en toont ons dat we afhankelijk zijn van iets veel groters dan dat we op het eerste zicht denken. Het biedt ons de kans om stil te staan bij alles wat we als vanzelfsprekend beschouwden: gezondheid, overvloed, luxe, vrijheid,…

Het laat ons stoppen in onze “busy-ness” en laat ons stilstaan bij de essentie, wat echt belangrijk is…
We worden uitgenodigd om ook terug contact te nemen met onze eigen essentie, ons ware IK, om op zoek te gaan naar antwoorden: Wie ben ik? Waar wil ik naar toe? Wat blokkeert mij?

Via de Zielstherapie krijg je deze antwoorden en vind je het ware geluk in jezelf…

De Coronacrisis raakt ons allemaal en brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Tegelijkertijd toont het ons echter ook hoe verbonden wij allen zijn…

De verspreiding van het virus hebben we gedeeltelijk zelf in de hand. We kunnen nu echt iets betekenen voor elkaar. Ieder van ons kan levens redden door zich verantwoord te gedragen en het collectief boven het individu te plaatsen.
Om u als klant en alle klanten te beschermen, ben ik tot nader order volledig overgeschakeld op afstandsessies…

Werkwijze: 

Op het uur van de afspraak neem ik met u contact op via telefoon of videocall en bespreken we wat er op dat moment aan de orde is. U zorgt dat u ergens op een rustige plaats kan zitten of liggen. Ofwel volgt u de sessie rechtstreeks, ofwel stuur ik achteraf per mail een samenvatting of bellen we terug. Betalen kan u achteraf via overschrijving.

Vermits alle sessies energetisch zijn, speelt afstand geen rol…


Boek hier je afspraak