Ontdek je ware

Innerlijke kracht

solidarity

Healing

Door kosmische- en aarde-energie aan te wenden worden blokkades in alle dimensies opgeheven zodat lichaam, geest en ziel geheeld worden en terug volledig in balans komen.

Wat is healing?

Healing betekent helen, heel maken, genezen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Een mens bestaat uit  lichaam, geest en ziel en is daardoor een multi-dimensionaal wezen. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld, dat in zijn verschillende dimensies en energiefrequenties alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. Stel bijvoorbeeld dat iemand een bepaald verlies niet verwerkt krijgt, dan zorgt dit voor blokkades in het emotionele lichaam, die indien ze niet weggenomen worden, zich gaan vastzetten tot in het fysieke lichaam en ziekten als bijv. kanker kunnen veroorzaken. Je kan je bijv. ook afvragen, waarom iemand steeds hervalt of hoe het komt dat bepaalde ziekten chronisch worden.

Een healing gebeurt steeds vanuit een hartsverbinding en vanuit de overtuiging dat alles mogelijk is. Eigenlijk hoort healing tot de essentie van ons zijn, iedereen kan het en het heeft voor alle duidelijkheid niets te maken met magische of spirituele krachten.. De healer maakt contact met de healingsenergie, die in de kosmos aanwezig is en laat deze via zijn handen stromen. In dit proces wordt zowel de healer als de gehealde bijgestaan door zijn/haar gidsen. Tijdens een healing gebeurt er nooit iets dat niet goed voor je zou kunnen zijn, vermits je elkaar in deze beweging op zielsniveau ontmoet.

Maak een afspraak
Spelonk