[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

Psycho-energetische coachingpsycho energetische coaching

[/fusion_text][/fullwidth][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”10%” padding_right=”10%” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] photo 1427348693976 99e4aca06bb9[/imageframe][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Gebruikte methodes:

  • Voice Dialogue, waarbij ik in communicatie ga met bewuste en onbewuste subpersoonlijkheden zoals het gekwetste kind, de innerlijke criticus, de behager, de perfectionist, enz. maar ook bijvoorbeeld met uw mannelijke versus vrouwelijke energie of met bepaalde lichamelijke gewaarwordingen, met de bedoeling evenwicht te creëren.
  • Opstellingen, zowel familie- als groepsopstellingen met als doel de dynamiek te bevorderen of om bepaalde patronen, die belastend zijn, te doorbreken. Hiervoor kan je ook op de voorouderlijke lijnen werken, zowel langs vaders als langs moeders kant.
  • Tijdslijnwerk en regressie waarbij je gaat kijken in het verleden van dit leven en eventueel van vorige levens wanneer een bepaald patroon voor de allereerste keer opduikt en waardoor je nieuwe inzichten krijgt of ook om in het verleden bepaalde inwendige krachtbronnen aan te boren en die mee te brengen naar het nu.
  • Schaduwwerk: in al wat we denken niet te zijn schuilt een grote energie. Denken we maar aan de emmer die plots eens kan overlopen. Door deze energie op een positieve manier te integreren worden we meer heel.
  • De logische niveaus zijnde de omgeving, het gedrag, de vaardigheden, de overtuigingen, de identiteit, de missie en de visie. Een probleem doet zich steeds op 1 van deze niveaus voor, alleen kan het niet op hetzelfde niveau worden opgelost en moeten we hiervoor steeds naar een hoger niveau.
  • Het Enneagram dat de mens opdeelt in 9 types zijnde 3 hoofd-, 3 buik- en 3 harttypes. Het is een groeimodel dat er naar streeft om de energie van de 2 andere types op dezelfde driehoek te integreren.
  • De 5-elementenleer: water – hout – vuur – aarde – metaal, die elk op hun beurt verbonden zijn met bepaalde organen. In dit systeem hoort er ook een doorstroming te zijn van het ene naar het andere element, en een evenwicht in de remmende energieën en in de respectievelijke yin/yang verhoudingen.
  • Stervensbegeleiding, waarbij de ziel in de overgang begeleid wordt van dit leven tot in de astrale wereld.

Ik werk ook met het zelfbeeld, hoe we dit kunnen verbeteren, en met het sociaal- en spiritueel panorama, waarin we ons zelfbeeld vergelijken met het beeld dat we van anderen hebben.

Nog andere oefeningen zijn gebaseerd op visualisaties, kerntransformatie, het aansterken van energieën via archetypes, enz…

[/fusion_text][/one_half][/fullwidth]