Ontdek je ware

Innerlijke kracht

Wie ben ik?

Mijn naam is Danielle Goossens en ik ben geboren in 1960.

Van opleiding ben ik oorspronkelijk licentiate TEW- Marketing.

Na een aantal persoonlijke tegenslagen ben ik op zoek gegaan naar de zin van het leven en het werd uiteindelijk een innerlijke zoektocht naar wie ik ‘echt’ ben en wat ik wil doen in dit leven. Ik ben cursussen beginnen te volgen als intuïtieve ontwikkeling, innerlijk leiderschap, psycho-energetica, het enneagram,…, die mij stuk voor stuk dichter bij mezelf brachten en mij in voeling brachten met mijn missie: mensen tot bewustzijn brengen en hen helpen om de mooie parel in zichzelf te ontdekken!

In 2007 ben ik dan voor het eerst in contact gekomen met Bodytalk, een behandelingswijze die volledig aanleunt  bij mijn visie over het menselijk lichaam en die al mijn “kennis” leek te integreren in één systeem.

Vol enthousiasme ben ik in het buitenland de nodige opleidingen gaan volgen, zodat ik in 2009 het examen kon afleggen om een ‘certified Bodytalk Practitioner’ te worden. Ik blijf nog steeds cursussen volgen om “bij” te blijven…

In 2014 ben ik mij dan terug meer gaan toeleggen op de ziel omdat daarin alle antwoorden verscholen liggen. Ondertussen heb ik mijn eigen unieke methode ontwikkeld waarin alles als het ware versmelt tot 1 groot geheel.

Sinds 2007 ben ik ook als lesgever verbonden aan Timotheus vzw, een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het ministerie van cultuur, de provincie en stad Antwerpen, in intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.