The Emotion Code

Deze methode behandelt emoties die al dan niet bewust ‘gevangen’ zitten in ons systeem. Deze kunnen het gevolg zijn van ervaringen tijdens ons leven, zij kunnen ook geabsorbeerd worden van mensen om ons heen, of geërfd zijn…

De emotie en alle nodige details worden opgespoord zonder dat je hiervoor terug in de beleving dient te gaan, om ze vervolgens voorgoed ‘vrij’ te laten en los te laten.

 

Het is een heel eenvoudige doch krachtige methode om emoties waarvan je je misschien zelf het ontstaan niet meer herinnert, maar die wel aan de basis kunnen liggen van allerlei klachten en ziekten, om deze definitief los te laten.

De Emotion Code is een krachtige en eenvoudige manier om van deze onzichtbare bagage af te komen. De methode van Dr. Nelson geeft je de middelen om de gevangen emoties in je leven te identificeren en los te laten, je ‘emotionele bagage’ te elimineren en je hart en lichaam te openen voor de positieve energieën van de wereld.

the emotion code